Ny Holmegaard Hundepension logo

Her finder du vores liste med praktiske og sjove links. Hvis du har forslag til andre relevante links, så hører vi gerne fra dig.

Linksamling om hunde, hundepasning og hundetræning

Dyrefondet

Dyrefondets tilbyder rådgivning i alle spørgsmål vedrørende dyr. Først og fremmest når det gælder hund og kat. Ved at støtte Dyrefondet er du med til skabe større forståelse for dyrenes vilkår, skabe gode forhold for dyr i menneskers varetægt og sprede oplysning om glæden ved dyr.

Dansk lovgivning om hunde

Hunden er hunde omfattet af flere andre love samt forskellige bekendtgørelser og cirkulærer. Herunder gennemgår Dyrenes Beskyttelse nogle af de vigtige bestemmelser omkring hunde, som man skal være opmærksom på som ejer. Lovgivningen justeres og ændres dog hele tiden, derfor skal man være opmærksom på opdateringer og ændringer.

Vaccinations- og rejseregler med hunde inden for EU og tredjelande

Læs Fødevarestyrelsens gennemgang af reglerne for personledsagelse af bl.a. hunde udenfor Danmark.

Dansk Kennel Klub

Logo for Dansk Kennel Klub – foreningen for hundeejere.Dansk Kennel Klub (i daglig tale: DKK) er Danmarks største organisation for hundeejere. Alle slags hundeejere (både med racehunde og andre hunde) og hundeinteresserede kan være medlemmer.

I dag har DKK over 33.000 medlemmer. DKK er stiftet i 1897 og er dermed en af Danmarks ældste foreninger. Hans Kgl. Højhed Prinsgemalen er protektor for DKK.

Dansk Kennel Klub er – som den eneste danske organisation – anerkendt af den internationale sammenslutning af nationale kennelklubber Fédération Cynologique Internationale (FCI).

Sygdomsleksikon for hunde

Bliv klogere på din hunds sundhed med netdyredoktor.dk

Gode råd om hundens adfærd og pasning

www.dyrlaegevagten.dk giver gode råd til at hunden skal blive din bedste ven. Her det nødvendigt, at man kommer rigtigt igang. Får man startet forkert på grund af manglende kendskab til at omgås hunde, ender det som regel med, at man får et adfærdsproblem, som senere viser sig at være vanskeligt at løse. Det har ligedes betydning at vurdere, hvilken race, man bør vælge.

Skal du have hund

På hjemmesiden www.dansk-kennel-klub.dk kan du læse en masse god information om at anskaffe en hund til familien. Du kan også se en informativ video om emnet.

Alt hvad du vil vide om hunde

www.hundeleksikon.dk – en meget omfattende hjemmeside med alt relevant om hunde.

www.olivers.dk – vores foderleverandør

Tilmeld dig Oliver’s nyhedsbrev og vind 1 års forbrug at hunde- eller kattefoder. Du kan læse mere om pasning og tips til god pleje af dit kæledyr.

Dyreværnet – herreløse hunde

Adopter en herreløs hund eller genfind bortkommet hund.

Dyrenes Beskyttelse

Opret en efterlysning af dit dyr.

Besøg Dansk Kennel Klubs videokanal.