Ny Holmegaard Hundepension logo

Om familien Larsen

Familien Larsen er indehaver af Ny Holmegaard Hundepension og vi er en typisk dansk kernefamilie på 4 personer, bestående af: Thomas fra ’96 og Jacob fra ’90, min mand Kristian og jeg, Lone.

På ejendommen er der to beboelser, og mine svigerforældre bor i den lejlighed, der blev etableret ved hundepensionens ejerskifte. Vi er derfor 4 voksne mennesker på ejendommen, der alle har lang erfaring med at passe hunde.

Dette fællesskab fungerer rigtig godt, og samtidig giver det den nødvendige fleksibilitet, så vi kan holde fri engang imellem.

Det er mine svigerforældre Frede og Gerda Larsen, som startede hundepensionen i 1977. Vi købte ejendommen i december 1992, og har i de forløbne år foretaget en del investeringer og forbedringer i både pensionen og vores beboelse.

Der hører endvidere 20 tønder land jord til Ny Holmegård, hvoraf ca. halvdelen er skov og granplantage, resten er bortforpagtet, og drives som landbrugsjord.

Mange af vores hundegæster, har vi haft fra de var hvalpe, og de er glade og forventningsfulde når de ankommer, og det samme er deres ejer, for de skal jo også på ferie.

Gensynsglæden er ikke mindre ved afhentningen, så vi møder mange glade mennesker og hunde, hvilket gør det meget inspirerende og positivt at arbejde med.

Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen!