Ny Holmegaard Hundepension logo

Bestil ophold hos Ny Holmegaard Hundepension

Du kan på den grønne knap herunder bestille ophold på vores hundepension via vores Online Booking System.

Når du klikker på knappen åbnes der et nyt browservindue til din bestilling. Venligst hav lidt tålmodighed indtil bestillingsformularen er færdigindlæst. Hvis du allerede er oprettet som kunde, skal du blot indtaste det registrerede telefonnummer og ønskede datoer, alle øvrige informationer finder systemet selv.

Når du har udfyldt din bestilling og trykket Send får du en bekræftelse. Herefter kan du lukke bestillingsvinduet og læse videre på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til din bestilling eller hvis teknikken driller, så kontakt os på E-mail: nhhundepension@gmail.com el. hundepension@nyholmegaard.dk eller ring på telefon 21 53 96 91.

Priserne er angivet pr. dag for hund/e på samme værelse. Ankomstdagen tæller altid fuld pris, afrejsedagen kun halv pris, hvis hunden/e hentes om formiddagen. Alle priser er inklusiv moms.

Tak for din bestilling – og vi glæder os til at se jer her på hundepensionen.

Bestil ophold på hundepensionen

Velkommen til Ny Holmegaard Hundepension – centralt på Sydsjælland.

Vilkår for opholdet på Ny Holmegaard Hundepension

  1. Vi forbeholder os ret til at tilkalde vores dyrlæge i ethvert tilfælde, hvor vi skønner det er nødvendigt. Dyrlægens regning tillægges regningen for pensionsopholdet. Reglen gælder både hvis hunden viser sygdomstegn eller kommer til skade under opholdet.
  2. Du skal medbringe gyldig vaccinationsattest. Hunde skal vaccineres for at beskytte den bedst muligt, hvis den skulle udsættes for smitte med en af følgende virus sygdomme: hundesygevirus, parvovirus, smitsom leverbetændelse, parainfluenza, leptospirose eller rabies. De er alle indeholdt i den alm. Paraplyvaccine: Nobivac DHPPi Vet.
  3. Vi kræver også, at din hund er vaccineret mod kennelhoste, både med virusdelen parainfluenza (Pi) der er en del af den alm. Paraplyvaccine (se punkt 2) Men vi kræver også at den er vaccineret mod bakteriedelen Bordetellla Bronchiseptica (BB) via en næsevaccine. Denne vaccine gives til hunde, som er særlig udsat for smitte fx ved pensionsophold eller andre samlinger af hunde.
  4. Kurve, tæpper og legetøj må medbringes i pensionen – dog på eget ansvar.

Er du i tvivl om kennelhoste?

Læs mere om kennelhoste.