Ny Holmegaard Hundepension logo

Priser er gældende fra 01.01.2017

Priser og betaling

Priserne er angivet pr. dag for hund/e på samme værelse. Ankomstdagen tæller altid fuld pris, afrejsedagen kun halv pris, hvis hunden/e hentes om formiddagen. Alle priser er inklusiv moms.

 • 1 hund 190,-
 • 2 hunde 300,-
 • 3 hunde 350,-
 • 4 hunde 400,-
 • 5 hunde 450,-
 • 1 aktivitet 40,-
 • Tillæg på 1,25 x pris i skolernes sommerferie
 • Tillæg på 3 x pris den 31. december
  (ikke for hunde med afrejse 31. december)

 

Aktiviteter

Aktivering af vore firebenede gæster er en meget vigtig del af pensionsopholdet, og det har vi rigtig gode muligheder for, da der hører 10 ha. jord til ejendommen, og en stor del af arealet er udlagt med skov og græsområder. Man kan vælge blandt nedenstående aktivitetsmuligheder, der alle vil være et godt supplement til de rutinemæssige lufteture i hundens egen luftegård. Alle aktiviteter koster kr. 40,- / gang.

Du vil ofte kunne finde billeder af din hund på hundepensionens FaceBook profil: www.facebook.com/Nyholmegaard, hvor ”likes” venlige og sjove kommentarer samt konstruktiv kritik altid er velkommen.

 • Luftning og aktivering på stort græsareal 15-20 min.
 • Gåtur i snor 15-20 min.

 • Vi modtager IKKE dankort.

  Betaling kan foretages kontant ved ankomst/afrejse, eller betaling kan overføres til konto i Møns Bank: 6140-1025 525 (husk at anføre bookingnummer). Det er også muligt at betale med MobilePay til nr. 16028.

  Der opkræves depositum på 50% af prisen ved pladsbestilling for ophold i skolernes sommerferier, for reservationer foretaget inden 1. maj. Beløbet trækkes fra prisen ved endelig afregning eller refunderes ved afbud senest 2 måneder før ankomsttidspunkt fratrukket administrationsgebyr på kr. 200,-. Der betales altid for hele den bestilte periode i skolernes sommerferie, selvom hunden hentes før tid. For reservationer foretaget efter 1. maj opkræves beløbet for hele opholdet med betalingsfrist fire dage.

  For ophold Jul og nytårsaften opkræves den fulde pris senest 1. november. Reservationer efter 1/11 opkræves med betalingsfrist på fire dage. Beløbet refunderes ved afbud senest 1 måned før ankomsttidspunkt fratrukket administrationsgebyr på kr. 200,-.

  Depositum bedes indbetalt til konto: 6140-1025525 med angivelse af bookingnummer og evt. navn. Eller på MobilePay nr. 16028 husk også her angivelse af bookingnr.

  Langtidsophold – ud over 30 dage: Hunde, der skal være på hundepensionen i længere sammenhængende perioder, kræver mere end ved alm. ferieophold. Vi forbeholder os ret til at vurdere om hunden er egnet til langtidsophold.

  Vores langtidsgæster får altid mere opmærksomhed, aktivering og tid sammen med os, ligesom de altid råder over et dobbeltværelse med tilhørende stor luftegård uden ekstraomkostninger. Der aftales særpris/rabat for langtidsophold, men der opkræves et depositum på 14 dage ved, derefter fremsendes regning hver 14. dag

  1. Eget værelse og luftegård.
  2. Foder 1 til 3 gange dagligt, efter din anvisning, og vand ad libitum
  3. Foder tilpasset den enkelte hund. Du er meget velkommen til at medbringe eget foder.
  4. Vi fodrer med Oliver’s, som er et kvalitets tørfoder. Ønsker du at medbringe eget tørfoder, Barf el. andet er du meget velkommen til det. Vi har både køle- og frysekapacitet, og vi er altid leveringsdygtige i rugbrødsmadder. Eget foder uden særlig tilberedning giver vi gerne uden ekstra omkostninger. Barffoder skal medbringes i dagsportioner til fryser.
  5. Hundene luftes flere gange dagligt, ca. 2–3 timer ialt, dog afhængig af hundens behov, alder og vejrlig.
  6. Luftning af din hund er vigtigt for dens velbefindende, mens den er i hundepension. Der er selvfølgelig mulighed for at tilkøbe ekstra lufteture på vores store græsareal i forbindelse med hundepensionen. Vi vil også gerne gå en tur med din hund i snor. En del af ejendommens landbrugsjord er tilplantet med skov, hvor vi har nogle gode gåture.
  7. Disse ekstra aktiviteter koster kr. 40,- / gang.
  8. Medicin, kosttilskud og eget tørfoderfoder gives uden beregning.
  9. Er din hund i medicinsk behandling, så er vi naturligvis opmærksomme på det og overholder den behandling der er foreskrevet. Det er dog meget vigtig, at din hund accepterer behandlingen.
  10. Der tages særligt hensyn til gamle og svagelige hunde, ligesom vi bruger den ekstra, nødvendige tid og opmærksomhed på dyr, der ikke er helt trygge. Pensionen er miljøgodkendt og dyrlægekontrolleret.
  11. Du vil ofte kunne finde billeder af din hund på hundepensionens FaceBook profil: www.facebook.com/Nyholmegaard, hvor ”likes” venlige og sjove kommentarer samt konstruktiv kritik altid er velkommen.

  1. Vi forbeholder os ret til at tilkalde vores dyrlæge i ethvert tilfælde, hvor vi skønner det er nødvendigt. Dyrlægens regning tillægges regningen for pensionsopholdet. Reglen gælder både hvis hunden viser sygdomstegn eller kommer til skade under opholdet.
  2. Du skal medbringe gyldig vaccinationsattest.
  3. Vi kræver også, at din hund er ekstra vaccineret mod kennelhoste. Den ekstravaccination mod kennelhoste har koden Bbpi, og gives som et lille pust i næsen, og er ikke automatisk indeholdt i den traditionelle ”paraplyvaccine”
  4. Kurve, tæpper og legetøj må medbringes i pensionen – dog på eget ansvar.

  Hunden skal skal være dækket af vaccine mod følgende virus sygdomme: hundesygevirus, parvovirus, smitsom leverbetændelse, parainfluenza, leptospirose. De er alle indeholdt i den alm. Paraplyvaccine: Nobivac DHPPi Vet. “Paraplyvaccinationen” beskytter mod hundesyge, parvovirus og hepatitis i 3 år, men kun mod Parainfluenza og leptospirose i 1 år.

  Der er altid risiko for kennelhoste, når flere hunde er sammen. Derfor kræver vi også at hunden er dækket af vaccine mod kennelhoste, både med virusdelen parainfluenza (Pi) der er en del af den alm. Paraplyvaccine. Men vi kræver også at den er vaccineret mod bakteriedelen Bordetellla Bronchiseptica (BB) via en næsevaccine. Denne vaccine gives til hunde, som er særlig udsat for smitte fx ved pensionsophold eller andre samlinger af hunde.

  Du er velkommen til at medbringe alt, som du synes din hund skal have med til opholdet, men alle hunde skal have vaccinationsattest, hundesnor og et tæppe/pude. Den må også gerne have sin egen trygge seng med.

  Du vil ofte kunne finde billeder af din hund på hundepensionens FaceBook profil: www.facebook.com/Nyholmegaard, hvor ”likes” venlige og sjove kommentarer samt konstruktiv kritik altid er velkommen.

  Tak for opmærksomheden. Vi glæder os til at se dig.

  Er du i tvivl om kennelhoste?

  Læs mere om kennelhoste.