Ny Holmegaard Hundepension logo

Ankomst til Ny Holmegaard Hundepension

Vi tager godt imod din hund i Ny Holmegaard Hundepension på sydsjælland.
Når du ankommer til Ny Holmegård Hundepension, skal hunden føres i snor af hensyn til øvrige hundegæster og kunder. Hvis du henvender dig i modtagelsen vil vi være behjælpelige med at bære hundens ejendele ind.

Du bør medbringe hundens egen snor og tæppe/kurv, som vil give hunden ekstra tryghed på grund af de velkendte dufte hjemmefra. Du er også meget velkommen til at medbringe hundens eget foder, ligesom den gerne må have legetøj, kødben og egne godbidder med.

Din hund må gerne være lidt sulten ved ankomst, dvs. at den kun har fået 1/2 portion morgenmad. Når hunde tygger, er det med til at producere stressnedsættende hormon, så de slapper af. Derfor er det en god start, at hunden får lidt at spise, når den kommer ind i boksen.

I modtagelsen vil vi først koncentrere os om at sige goddag til hunden…

– og vise, at vi er glade for se den. Dernæst finder vi reservationen frem og noterer evt. supplerende informationer, og samtidig vil vi kontrollere afhentningstidspunkt og vaccinationsattest.

Hunden vil være meget opmærksom på din adfærd i ankomstsituationen, så det er vigtigt, at du er glad, optimistisk, roser din hund, og viser at du er helt tryg ved situationen. Vi vil gå ind til din hund umiddelbart efter du har forladt den, for hurtigt at skabe tillid til os.

De andre hunde vil gø meget, mens du opholder dig i pensionen. I ferieperioderne, hvor der er mange hunde, kan det være en lidt voldsom oplevelse, men der bliver ro igen kort tid efter, du forlader stedet. Af samme grund er det ikke altid en god ide at tage helt små børn med, da de ikke forstår, hvad der sker.
Vi har stor forståelse for, at det kan være svært at tage afsked.