Ny Holmegaard Hundepension logo

Hjemkomst efter opholdet i hundepensionen

En glad hund efter opholdet på Ny Holmegaard Hundepension.

Når du kommer for at afhente din hund, vil du helt naturligt være interesseret i at høre, hvordan opholdet er forløbet. Disse informationer skal du have inden vi henter din hund, ligesom det er en god ide at få afregnet betalingen inden, så du kan koncentrere dig om din meget glade hund, der næsten ikke ved, hvordan den skal give udtryk for sin begejstring over, at se sin familie igen.

Det er vigtigt at du roser hunden meget…

– for den har været meget dygtig, og har klaret sig uden dig i en periode. Hunden vil tro at det er synd for den, hvis du ynker den i afhentningssituationen. Det er ikke synd for din hund, tværtimod har den oplevet en masse nye ting, og mødt andre artsfæller ved sit ophold på pensionen.

Det vil være fornuftigt, at afse ekstra tid til din hund

Når I kommer hjem bør du gøre nogle ting, som du ved, hunden sætter pris på. Det vil den opfatte som belønning og huske næste gang, den skal passes.

I en kort periode efter et pensionsophold er det ikke ualmindeligt, at hunden er ekstra opmærksom på din adfærd, og måske følger dig ekstra meget. Den vil sikre sig, at du ikke forlader den igen lige med det samme. Hunden slapper af efter et par dage, og alt vil igen være ved det “gamle”.

Hvis din hund har været meget ked af det, måske bange, eller bare ikke har villet fatte tillid til os, vil vi ærligt fortælle dig det.

Det er meget få hunde, som ikke vil lade os få kontakt. Det er synd for hunden, og derfor bør du måske som ejer finde en anden måde, at få passet den på.

Når man har med dyr og mennesker at gøre, er der altid noget der kan gøres bedre, og vi er ikke bedre, end den ris og ros vi får.