Ny Holmegaard Hundepension logo

Opholdet på Ny Holmegaard Hundepension

Vi har det godt på Ny Holmegaard Hundepension.

Hundene har brug for ro i perioderne udenfor åbningstiderne. De fleste hunde er vant til at være alene hjemme i ejerens arbejdstid. I de perioder sover og hviler hunden, og derfor forsøger vi at skabe samme betingelser på hundepensionen, så hunden ikke er stresset, når den kommer hjem fra pensionsopholdet.

Enkelte hunde bliver vrede og sure eller bange, når de bliver afleveret af deres ejer. Det aftager som regel i løbet af kort tid, hvorefter vi kan komme på “talefod” og få opbygget tilliden. Det kræver ofte ekstra opmærksomhed, snak og godbidder, men er en lille pris for et godt tillidsforhold.

Nogle få hunde spiser ikke i begyndelsen. Hvis en hund fortsat ikke spiser efter 2 dage, bliver den tilbudt tørkost iblandet dåsemad eller leverpostejmadder. Hvis en hund får tynd mave bliver der serveret diætmad i form af kogte ris eller havregrød indtil maven er i orden igen.

Det er helt ok at medbringe eget tørkostfoder, dog er der ingen reduktion i prisen. Hvis din hund skal spise sit eget foder: Barffoder skal du veje op i portioner og pakke det i portionsposer til fryseren.

Hvis din hund bliver syg under opholdet

Pensionens dyrlæge bliver tilkaldt, hvis der er tegn på sygdom eller tilskadekomst, ligesom det overlades til dyrlægen at vurdere om hunden kan forblive i pensionen eller skal overflyttes til dyrehospital. Dette sker for hundeejerens regning, og hunden er kun dækket af ejerens egne forsikringer under opholdet på Ny Holmegård hundepension.

Den daglige rytme i vores hundepension

Hundene lukkes ud i luftegårdene ca. kl. 8.00. Formiddagstimerne bruges til socialisering og luftning, rengøring, fodring, hundesnak, uddeling af godbidder, modtagelse og udlevering af hunde samt evt. besigtigelser.

Mellem kl. 9.00 og 10.00, afhængig af vejret lukkes hundene ind, hvorefter vi har ekstra aktiviteter. Arbejdet gentager sig gennem eftermiddagen, og hundene falder meget hurtigt ind i de daglige rutiner. Hver hund har sin egen overdækkede luftegård.

Mellem kl. 16.00 og 19.00 luftes og fodres for sidste gang. Aftenrunde og “godnatguf” afsluttes senest kl. 20.00

Vi har mange overdækkede løbegårde på Ny Holmegaard Hundepension.

Ansvarsforsikring

Hunden skal være ansvarsforsikret.

Når du savner din hund

Du er meget velkommen til at ringe og høre til din hund mens du er på ferie, og du skal ikke tro at du er den eneste, der har det behov. Du kan derfor ringe eller maile til os. Vi vil svare dig så hurtigt vi kan, men i ferieperioderne, hvor vi har mest travlt bliver det ofte aften, inden vi får tid.

Du vil ofte kunne finde billeder af din hund på hundepensionens FaceBook profil: www.facebook.com/Nyholmegaard, hvor ”likes” venlige og sjove kommentarer samt konstruktiv kritik altid er velkommen.