Ankomst

youtube-video-thumbnail

Den gode ankomst

Når du ankommer til Ny Holmegård Hundepension, skal hunden føres i snor af hensyn til øvrige hundegæster og kunder.

I modtagelsen vil vi først koncentrere os om at sige goddag til hunden – og vise, at vi er glade for se den. Dernæst finder vi reservationen frem og noterer evt. supplerende informationer, og samtidig vil vi kontrollere afhentningstidspunkt og vaccinationsattest.

Hunden vil være meget opmærksom på din adfærd i ankomstsituationen, så det er vigtigt, at du er glad, optimistisk, roser din hund, og viser at du er helt tryg ved situationen. Vi vil gå ind til din hund umiddelbart efter du har forladt den, for hurtigt at skabe tillid til os.

Feriebagagen

Alle hunde skal have vaccinationsattest, hundesnor og et tæppe/pude med til opholdet. Derudover er du velkommen til at medbringe alt, som du synes din hund skal have med f.eks. må den gerne have sin egen trygge seng med, legetøj, godbidder m.v.

Det er helt ok at medbringe eget tørkostfoder. Hvis din hund skal have Barf-foder skal du veje op i portioner og pakke det i portionsposer til fryseren.

Den bedste afsked

Når vi har klaret alt det praktiske, er det tid at sige farvel, og det skal helst foregår på helt samme måde, som når du forlader din hund derhjemme. Derefter vil vi bruge noget tid på at få en god kontakt med din hund inden den kommer i luftegård eller på værelset.

Din hund må gerne være lidt sulten ved ankomst, dvs. at den kun har fået 1/2 portion morgenmad. Når hunde tygger, er det med til at producere stressnedsættende hormon, så de slapper af. Derfor er det en god start, at hunden får lidt at spise, når den kommer ind på værelset

De andre hunde vil gø meget, mens du opholder dig i pensionen. I ferieperioderne, hvor der er mange hunde, kan det være en lidt voldsom oplevelse, men der bliver ro igen kort tid efter, du forlader stedet. Af samme grund er det ikke altid en god ide at tage helt små børn med, da de ikke forstår, hvad der sker.

Vi har stor forståelse for, at det kan være svært at tage afsked.